Warna Membawa Keberuntungan

Aku yen tuku korek gas, milih sing rupane ungu utawa biru. Merga luwih awet tinimbang ijo, oranye, utawa abang. Awet tegese ora gampang digawa kancaku. tongue emotikon

Kadang warna membawa keberuntungan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *