Nampa Rapot

Ana ngarep kelas. Pak Ngabdul bubar nampa rapote putrane. Entuk rengking ngisor dhewe. Banjur duka, “Nek mben semester bijimu kaya ngene, luwih becik kowe golek ijol bapak, Le!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *